Wednesday, 1 June 2011

muhammad iqmal aiman :)

                         haaa ! korang ingat lagi taakk post haritu ? alaah yang pasal berus jamban tu-,-
                 bapak segan --'  ,aceceeh ,bile kau pandai  S E G A N - S E G A N ni ayyna ? ;)hee~
            btw kat sini ayyna nak storry pasal adik aina ,A I M A N :) *and ayyna nak pakai aku kau tau,baru genji bak kate adik aku ;D *hahaha
                 wohaaaaaa, ;( 2 hari lagi adik aku ade dekat rumah lepas ni dye takde:/ *dye nak pergi tafiz laah katekan ,aceceeeh adik aku nak jadi ustaz ;D , ustat pun ustat laaah, M A M PO S  aku  kalau dye betul betul jadi penceramah,nanti balik dari tafiz ceramah aku yee ?hey bagos ! -,-  ,dah laah aku ni keras kepala degil! haha mengaku ni ?--' ,
                             haaaaa !dah dah -,- cerite ajee ye ?dengar luahan hati aku pulak :)
          * eman walaupun akak selalu gaduh dengan eman , buat eman nagis ,buat eman sedih <!> but eman kene tahu taw akak sayang eman :) ermm, eman mesti happy kan duduk asrama ? jauh pulak tu ,yelaah nanti siape nak temankan kakak gaduh ? siape nak buat kakak sedih lagi ?siape nak temankan kakak pergi jalan jalan kalau bukan eman ?siape nak jadi pendegar setia kakak ? siape nak jadi pembekup kakak kalau akak ade buat salah dengan ummi ?siape nak simpan rahsia kakak ?siape nak suapkan kakak makan mase kakak sakit ?siape nak lap kan air mata kakak ,kalau kakak nagis ? bukan ke selame ni eman yang buat kan untuk kakak ;( ,kalau takde eman siape nak jage kakak,emann ;( ,nanty eman dekat sane eman jangan lupe dekat  kakak ye,kakak rindu eman ;( *
                 emann eman ingat tak lagi ,dulu kite pernah masuk bilik disiplin kan  kan;)hee~
tu lah ummi tak bagi kite sekolah same sekarang ;D*hahaha ,tapi akak ingatkan balik semua tu lawak giler habes ;D ahahaa,pasal eman lah ! cari pasal dengan akak time rehat kan ?pergi dekat akak and akak tarik tarik tudung sampai tercabot ,!vavi sampai masuk longkang pulak tu !-,- ,lepastu akak nages then akak kejar eman and tendang tendang ,p/s *tak kene pun ;*wahhahha ,tendang je lebih ;D ,lepastu cikgu panggil pergi bilik disiplin kan ?wahahaa,ramai  time tu orang tertanye tanye dengan sape akak gaduh, tengok tengok adik sendiri XD  ,lepastu cikgu zakiah ,story dekat ummi mase dekat rumah,yang kite ni lari masuk bilik and masuk bawah katil takod kene<rotan > kan ?wahahaa*tau lah ummi tak muat masuk bawah katil sebab badan comel sangat hahaha ! banyak lagi kan kalau kite ingat balik bende yang  lepas, akak rindu sangatt sangatt dah teramat sangat :) akak harap eman faham ,(:




                                                       MOHAMMAD IQMAL AIMAN
                               haa!yang pakai baju putih tu namenye aiman :)hee~
baju hijau bukan !haiys,itu samaa calonn suami sih ;D*berangan seketika *wahohoho
                                      heeeee ~ hensemmm kan adik aku ni ?
                hahahahhahaa !  S U M P A H  nak muntah !   jap jap nak muntah yee, tolong sediakan
                                 seperti dibawah ini ;D
       


                           

                                              haaa !nak muntahh yee,nah amek amekk,almaklomlaah
kalau awookks awokss sekalian muntah dekat blog ni siape nak lap kan ?;D


                               hek eleh kau melebih lebih plak nak muntah kan !marahh ni !-,-
                                       
                 HAA ! KAN DAH MARAH !,:))))))))))))))))))))))
                                      sayaa sudah buat hidung comell ;Dheee~

Saturday, 7 May 2011

-,-

             pagi tadi hari yang paling aku geramm,nak tahu  sebab ape ?berus gigi aku hilang -,-
perhhh, korang tahu tak sape curi ?adik aku curi -,- aku punyee laah menjerit macam orang gilaa dalam rumahh tu last last mak aku suruh tanye adik aku, aku cari adik aku dalam bilik dye,tapi takde dah keluar maen bola and then aku amek keputusan mesej dye ....

       
        me : woiii ! BERUS GIGI AKU MANE ?
       
        aiman : Asalamualaikum . (:

       dlam hati = betul ke aku mesej adik aku ni ? ,lepastu buad tande senyum pulak tu,tak ke bangang budak  ni ,dah laah curi berus gigi aku?-,- ;D
   
     me :walaikummusalam ,HAA,beruss gigi aku mane ?buad muke PULAK !

     aiman : try kau chek dalam tong sampah .

    me :apesal pulak berus gigi aku boleh masok dalam tu ?

     aiman : sebab aku buang :)

   me :taak ke bangang kau ni ?abess aku nak gune berus ape -,-

    aiman : berus jamban ade,gunelahh tak reti bersyukur ape ?

    me :KEPALE KAU !yang kau buang berus gigi aku tu APESAL

    aiman : tadi ,aku nak cepat g padang pastu ummi suruh aku basuh kasot,aku cari punye lah lame berus kasot tak jumpe jumpe,aku amek je laah berus gigi kau aku letak klorok ngan sabun lepastu berus lah kasut  aku, apehal tak puas hati ?

  me : BAPAK bangang kau kan  ?BERUS GIGI PUN JADI ?lepastu buad tak bersalah pulak perh !loyaa tekak aku nak gune berus tu ...eee !entah ape kau pijak kasut pun tak taw..

 aiman : haritu aku pijak ,taik kucing ,air yang  lepas hujan tu ,lepaastu lumpur :)

 me : bapak cool kan kau cakap ?tak rase bersalah langsong -,-

 aiman : nak rase bersalah ape ?aku takde salah pape :)

 me : giler lahh aku dapat adik macam kau !

aiman :sayang akak <3

me : kau balik nanti siap kau !

aiman : okayy (:
   
me : -,- !

________________________________________________________________________________





cube korang bace,ni betul2 aku copy balik ape yang dye cakap SEBIJIK !
perhh,korang cube laah bayangkan kalau macam ni adik korang TAK NAIK GILER -,-
memang merane aku harini tak BERUS GIGI !
dahh laah buad muke tak bersalah, !SHITT
                       


    bayang kan  aku pakaii berus jamban waktu tu ?


   
muatt ke masok dalam mulut aku ?melekat tak keluar keluar balik ade larh -,-